Access Bars®

Acces Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen, jong en oud, die meer rust, ruimte en ontspanning wil ervaren in lichaam en geest. Access Bars® is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten.

Wat kan Acces Bars je brengen?
Door de aanraking ervaart je direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven.

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat Acces Bars echt helpt!
Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Access Bars® bij kinderen
Jazeker een Access Bars® behandeling kan al bij (zeer) jonge kinderen. Ze mogen tijdens de behandeling lekker liggen of zitten en kunnen eventueel tegelijkertijd een boekje lezen of een filmpje kijken. Het helpt je kind om zich te kunnen ontladen van alle indrukken en spanningen. Het geeft rust en zelfvertrouwen. Kinderen staan voor erg open voor alles wat met energie te maken heeft. De effecten van een behandeling kunnen 3-4 weken aanhouden.

Hoe ziet een Acces Bars® behandeling erbij uit?
Tijdens een Acces Bars® behandeling lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel en mag je kleding aanhouden. In stilte wordt de behandeling gegeven via specifieke aanrakingen op het hoofd doorgegeven. Ik raak 32 punten op je hoofd zachtjes aan. Deze punten worden Bars genoemd oftewel energiebanen rond en door het hoofd. Op plaatsen waar je liever niet direct aangeraakt wordt, kan ik mijn vingers ook iets boven de plekken houden. Jij hoeft helemaal niks te doen, behalve lekker ontspannen.

 

Instagram