Energetische huisreiniging

Wist je dat je ook je huis energetisch kunt reinigen en zo weer in balans kunt brengen? Het kan zijn dat jouw huis op bepaalde plekken altijd wat onprettig aanvoelt. Dan kan het zijn dat de energie verstoort is op die plek of in die ruimte en middels een energetische huisreiniging kunnen we die energie weer in balans brengen.

Als een plek onprettig aanvoelt is dat dus omdat de energie daar uit balans is. Dit kan gebeuren door oude gebeurtenissen waarbij emoties zijn losgekomen en deze zijn niet goed weggegaan. Dit kan door de huidige bewoners zijn maar ook zeker door vorige bewoners. Ook kan het zijn dat er verstoringen zijn door leylijnen, aardstralingen of wateraders. Ook kunnen de elektrische apparaten in je huis, een stoorzender zijn, denk hierbij aan de router voor de wifi maar ook een elektrische wekker naast je bed.

Maar hoe merk je nou dat er een disbalans is? Jij of je huisgenoten kunnen de onderstaande klachten ervaren:

  • Slecht slapen of moe wakker worden
  • Je ervaart op bepaalde plekken in het huis onrust wat je niet kunt ervaren
  • Je ervaart op bepaalde plekken in het huis kou (en dat komt niet omdat het raam openstaat of de isolatie slecht is)
  • Kind ligt niet graag op een bepaalde plek in het huis (bijv. onrustig in de box)
  • Huisdieren vermijden altijd bepaald plekken in het huis

Hoe gaat het te werk?
Jij stuurt mij een plattegrond van jullie huis en het adres. Ik stem vanuit huis af op jullie huis met de biotensor en dan ga ik elke ruimte in jullie huis langs. Ik zorg dat in elke ruimte de energie weer neutraal is, indien nodig zal ik positieve energie toevoegen en energie├źn die niet thuis horen in de ruimte weghalen.

Instagram