Hucha Cleaning

Voel jij je weleens loodzwaar? Ben je niet vooruit te branden? Neem je gevoelens van anderen over? Dan is wellicht een Hucha cleaning iets voor jou.

Hucha Cleaning
Dit is in de Inca traditie het reinigen van je energie. Niemand is vrij van zware energie, ons drukke leventje, straling van computers, ziekte, telefoongebruik, social media maar ook ruzies, verplichtingen, volle agenda’s spelen allemaal mee. Veel mensen voelen de zwaarte maar zijn het zich niet echt bewust. De energie kan je een zwaar gevoel geven, je chagrijnig maken of geïrriteerd.

Je kunt de Hucha Cleaning zien als een energetische douche voor ons lichaam. Door het weg te halen, voel je je lichter! Je voelt je krachtiger, en minder bedrukt of belast.

Er zijn diverse technieken die we kunnen inzetten. Als je bij mij komt dan zal ik invoelen welke techniek ik mag toepassen bij jou om je hucha te verwijden. Ik werk met de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur.

Ik kan werken met stenen. Deze donkere stenen hebben in een rivier hebben gelegen en ze werken als magneten. Ze nemen de zwaarte op en via moeder aarde wordt deze energie afgevoerd. Daarnaast kan ik werken met het element lucht door het inzetten van veren en Florida water. Tenslotte kan er gewerkt worden met Palo Santo of Salie en zal ik je reinigen middels de rook.

 

Instagram