Kinderwens

Er is een wens, een diep verlangen om zwanger te worden. Maar wat als dit niet vanzelf gaat? In dit proces liggen hoop en teleurstelling elke maand opnieuw dichtbij elkaar. En wanneer het wéér niet gelukt is kan de moed je misschien in de schoenen zakken. In mijn praktijk ondersteun ik jou (en je partner) met behulp van NEI, weet dat het ook kan als je in een traject zitten voor IVF, IUI, ICSI of hormoonbehandeling in het ziekenhuis.

Zwanger worden gaat om veel meer dan wat de meeste mensen denken. Het is een diep bewustzijnsproces, waarbij het lichaam van de vrouw als een poort voor nieuw leven is. De vruchtbaarheid hangt af van vele factoren. Bij een klein percentage kan geen dokter uitleggen waar het nu allemaal door komt. Het verband tussen lichaam en geest speelt hierbij een extra belangrijke rol. Een paar van die factoren kunnen bijvoorbeeld zijn een onregelmatige ovulatie, stress of (overgenomen) emoties en overtuigingen. Een blokkade kan ook bij de man liggen. Bij een man kan dit liggen aan de kwaliteit/kwantiteit van de zaadcellen, verstoring van de zaadproductie of stress en uitputting. Maar regelmatig zitten er emotionele blokkades die de weg blokkeren. Deze blokkades kunnen bij vader, moeder zitten maar ook zeker bij het kindje. Het kan zijn dat hij/zij het erg spannend vind om naar de aarde te komen.

In mijn praktijk onderzoeken we samen naar eventuele emotionele of energetische blokkades die in de weg kunnen staan om jullie kinderwens te vervullen. Ik bied ondersteuning bij de pijn en het verdriet van een niet vervulde kinderwens, een (vroege) miskraam of het afbreken van een zwangerschap. Deze gevoelens mogen we tijdens een consult een plek te geven. Zonder dat je hoeft weg te stoppen wat je mee hebt gemaakt en hoe het jou heeft geraakt. Ook kan het zijn dat jij het gevoel hebt dat je lichaam jou in de steek heeft gelaten, je kunt enorm aan jezelf gaan twijfelen. Ik kan je helpen om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Je angsten en twijfels accepteren zodat je deze kunt loslaten, ook na één of meerdere miskramen. Hierna voel jij je weer sterker voor een nieuwe poging om zwanger te worden.

Dit consult duurt langer dan een regulier consult, namelijk 2 uur. Dit is omdat we een sessie doen voor zowel vader, moeder als het kindje.

Vanuit mijn hart wil ik jullie het volgende meegeven. Na een NEI-consult ontstaat er altijd een beweging ten goede van jou als persoon. Welke beweging dat is, is uniek en ik kan je vooraf niet zeggen wat de beweging zal zijn. Waarmee ik expliciet wil aangeven dat NEI-therapie geen wondermiddel is, ik wil niet de indruk wekken dat je door een NEI-consult zwanger wordt. NEI spoort emotionele blokkades op bij moeder, vader en het zieltje. De beweging die ontstaat, is de beweging die goed voor jullie is wat helaas niet altijd wil zeggen dat het ook de beweging is die je graag wenst. Er zijn ervaringen waarbij een zwangerschap ontstond, evenals er ook ervaringen zijn waarbij dat niet het geval is.

 

 

 

 

Instagram