Munay Ki

Munay-Ki stamt uit het Peruaanse Sjamanisme. Munay-Ki betekent ‘Ik hou van je’ met de achterliggende gedachte ‘Wees wie je werkelijk bent’

Munay Ki
Munay-Ki is het pad van Vuur, het pad van transformatie. Gebaseerd op een reeks van inwijdingen die hun oorsprong vinden bij de Q’ero indianen uit Peru. Het is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met je Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of je pure kern. De inwijdingen zorgen voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Het energielichaam bevat een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten.

Je ontvangt in totaal 10 inwijdingen. De eerste vier inwijdingen vormen de basis, hierbij laat je het verleden los en geef je een nieuwe richting aan je leven. Je start met de Heler initiatie, dan ontvang je de Banden van Kracht initiatie, de Harmonie initiatie en de Ziener initiatie. Na deze vier basis inwijdingen volgen de drie inwijdingen die je afstemmen op de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca-helers: de hoeder van de dag initiatie, de hoeder van wijsheid initiatie en de hoeder van de aarde initiatie. Dan ontvang je de Hoeder van de Sterren initiatie, de initiatie van de Schepper en tenslotte ontvang de initiatie van de Godin.

Wist je dat het ook mogelijk is om alleen de Banden van Kracht initiatie te ontvangen?

 

Instagram