Ontstoren van medicijnen en vaccinaties

Medicijnen
Goed om te weten, ik ontstoor niet de werkzame bestandmiddelen maar juist de bijwerkingen. Soms neem je voedingssupplementen of medicijnen in en heb je last van allemaal bijwerkingen, of reageert je lichaam heftig op de producten die erin zitten. Denk hierbij ook aan de anticonceptiepil , paracetamol, antibiotica etc.
 

De biotensor kan testen of de medicijnen die je hebt effectief zijn en of jouw lichaam het kan verdragen. Is één van de twee een NEE dan kunnen we het medicijn ontstoren.

Vaccinaties
Het is mogelijk om vaccinaties te ontstoren, waardoor schade kan herstellen en klachten verbeteren. Wij mensen bestaan uit meerdere niveaus; het fysieke niveau is wat we het meest direct kunnen waarnemen, maar we hebben ook een mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Het ontstoren kan invloed hebben op al deze lagen. Het ontstoren hoeft niet persé kort na het vaccineren te gebeuren. Ook op latere leeftijd kan ontstoren herstel bewerkstelligen dus mocht je als kind vaccinaties gehad hebben of op latere leeftijd, dan kunnen we dat alsnog ontstoren.

Rijksvaccinatieprogramma
Indien je ervoor kiest om je kind te vaccineren, maar je wilt graag de vaccinatie ontstoren dan is dat ook mogelijk. Twee dagen vooraf dat de vaccinatie wordt gegeven, dan hebben we mogelijk om de vaccinatie vooraf in het energetisch systeem te draaien. Hiermee geef je het lichaam al de kans om ’te wennen’ aan de vaccinatie zodat lijf zich voorbereid. Zo snel mogelijk nadat het vaccin geplaatst is dan wordt er nog een keer ontstoort.

Wat meer uitleg over het ontstoren
Arts-alchemist Paracelsus (1493-1541) verwoord als ‘wat de mens ziek maakt, de mens ook geneest’. Het ging hierbij altijd om de kleinst mogelijke dosis van de giftige stof. Dit is de basis geworden van de homeopathie en tevens van het ontstoren van vaccinaties met isotherapie. De ontstoringsmiddelen van vaccinaties bestaan in essentie uit de vaccinatievloeistof zelf, de giftige stof. De stof wordt in variërende mate verdund via een proces dat potentiëring heet. Zo ontstaan er verschillende verdunningen, oftewel potenties. De potenties die bij isotherapie gebruikt worden zijn 30K, 200K, MK en XMK, deze zijn verdund in een verhouding van 1 (de vaccinstof): 100 (het verdunningsmiddel, bijv. water of lactose). Met Nei therapie maken we ook gebruik van deze basis, we werken met glazen buisjes met korrels die je bij de klassieke homeopathie slikt maar bij Nei therapie wordt dit in je systeem gedraaid. Het is aanwezig als energie, als trilling of frequentie. Het maakt niet uit welke term je er aan geeft, het komt allemaal op hetzelfde neer.

 

 

Instagram