Reiki

Wellicht herken je dit, je hebt last van je buik en legt je hand erop. Het is wetenschappelijk bewezen dat uit onze handen een natuurlijke levensenergie stroomt, die pijn kan verzachten of soms helemaal oplost. Dat is Reiki! Reiki wordt vertaald als Universele levensenergie, het is een vorm van energieoverdracht. Door mijn handen op het lijf neer te leggen, draag ik energie over en die volgt haar weg in jouw lichaam. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Ze maakt de overbodige blokkades op een zachte manier los en deze worden opgeruimd.

Wat kan Reiki je brengen?
Ontspanning! Een behandeling kan dagenlang doorwerken. Misschien dat je achteraf merkt dat je beter slaapt, meer in balans bent, je energieker voelt of dat pijn is afgenomen. Zie het als een energetische massage die je oplaadt met nieuwe energie.

Reiki verlicht pijn en ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam (denk aan een wondje dat vanzelf dicht gaat.) Bijvoorbeeld bij klachten als hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, brandwonden en oververmoeidheid. Reiki helpt je bij het oplossen van blokkades (fysiek, emotioneel en mentaal), je voelt meer rust en ruimte na een behandeling.

Hoe gaat een behandeling?
Tijdens een Reikibehandeling lig je op een massagebehandeltafel en mag je kleding aanhouden. Als je het prettiger vindt dan kun je ook plaatsnemen op een stoel. Terwijl op de achtergrond ontspannende muziek klinkt, wordt de Reiki energie via specifieke Reiki handopleggingen doorgegeven. Op plaatsen waar je liever niet direct aangeraakt wordt, kan ik mijn handen ook iets boven je lichaam houden. Jij hoeft helemaal niks te doen, behalve lekker ontspannen. De Reiki doet dat wat nodig is.

 

 

Instagram