Rite of the Womb

Je baarmoeder is de plek waar je verdriet, woede, pijn en allerlei andere emoties bewaard. Het is tijd om deze plek bewust terug te claimen waar zij voor bedoeld is. Als plek van creatie in alle vormen.

Rite of the Womb
De Rite of the Womb is een sjamanistisch baarmoeder ritueel. Het is één van de Munay-Ki inwijdingen uit Peru. Deze oude traditie komt van de sjamanen van de Qéros stam en gaat sinds enkele jaren de wereld over. De Rite staat los van de andere Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

De vertaling van ‘munay ki’ is ‘Ik hou van jou’ en staat voor het openen van je hartgebied. De Rite of the Womb is de 13de inwijding van de Munay-Ki en staat voor zuivering, versterking en jouw baarmoedergebied. De Rite gaat over het healen van de energie van jouw vrouwen-lijn. Van jou, van je moeder, oma en al je voormoeders, als ook voor je dochters en kleindochters. De helende energie van de baarmoeder initiatie die je ontvangt zal de energie in je baarmoeder in balans gaan brengen. De Rite is een helende ceremonie om jouw vrouwelijke kracht te activeren. Het brengt je zachtheid en herstelt jouw natuurlijke balans waardoor je geval van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop gaat stromen.

De 13 in deze inwijding verwijst naar de menstruatiecyclus van de 13 manen van een vrouw. Verder werken we met hartenergie, onze baarmoeders, bloemblaadjes, intentie, water en vuur. In deze ceremonie speelt water een belangrijke rol, wij mensen bestaan voor 70% uit water en haar kracht is zuiveren maar ook her-inneren.

De Rite kan gegeven worden aan alle vrouwen, jong en oud, met en zonder baarmoeder. De Rite wordt doorgeven van vrouw op vrouw. Jij mooie vrouw mag deze Rite na het ontvangen en het doen van het na-ritueel gaan delen zodat vrouwen elkaar versterken door het delen van de vrouwelijke energie.

 

Instagram