Zwangerschapsbegeleiding

NEI therapie is volledig veilig om in te zetten tijdens je zwangerschap, voor en na je bevalling. Met dit traject krijg je 4 nei-consulten. Het is een mooi en bijzondere manier van begeleiden want vanaf 12 weken mogen we contact maken met je kindje(s) in je buik!

Het traject bestaat uit:

Nei sessie 1 voor jouw als moeder, in het eerste trimester van je zwangerschap heb je de meeste kans op zwangerschapskwaaltjes, zoals bijv. misselijkheid. Maar het kan ook zijn dat je het lastig vind om verbinding te maken met je kindje(s). Samen kunnen we kijken naar wat er nodig is voor jou en daar gaan we samen aan werken.

Nei sessie 2 zal in het tweede trimester vallen. Jij mag kiezen wat voor consult je wilt ontvangen. We kunnen een consult doen op jouwzelf maar vanaf nu mogen we ook contact maken met het kindje.

Nei sessie 3 vindt plaats in het derde trimester. Hier kunnen we kijken wat nodig is om ontspannen je bevalling in te gaan of als je kindje in een stuit ligt kunnen we kijken waarom hij/zij niet wilt draaien.

Nei sessie 4 vindt plaats nadat jullie kleintje geboren is! Zodra jij, je weer fit genoeg voelt kunnen we samen (of met je kleintje erbij) afspreken voor deze sessie. Een bevalling, hoe fijn je deze ook ervaren kunt hebben, is op een bepaalde manier een traumatische ervaring. Bij het kind spreken we dan van een geboortetrauma en bij de moeder, vader of andere aanwezige spreken we dan van een bevallingstrauma.

De kosten voor dit traject zijn € 295,-

 

Instagram