Zwangerschapskwalen

Hoera je bent zwanger, van harte gefeliciteerd!

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring, maar soms ook overweldigende ervaring. NEI therapie kan ondersteunend zijn om klachten die tijdens de zwangerschap ontstaan te verminderen. Denk aan aanhoudende misselijkheid, veel harde buiken, pijn in je bekken of een steeds terugkerende blaasontsteking. Daarnaast helpt het je ook om meer ontspannen te zijn tijdens je zwangerschap. Angsten en onzekerheden kunnen we behandelen, zodat je meer kunt genieten en vol vertrouwen naar de bevalling toe leeft.

Wat extra bijzonder is tijdens een zwangerschapsconsult is dat ik met de biotensor ook contact kan maken met je ongeboren kindje. Wat wil je ongeboren kindje vertellen? Ligt je kindje bijvoorbeeld in de stuit en wil het maar niet draaien? We kunnen onderzoeken wat hier de oorzaak van is. Het is een hele fijne manier om de verbinding met je kindje nog meer verdieping te geven.

NEI therapie is volledig veilig om in te zetten tijdens je zwangerschap, voor en na je bevalling. Tot en met week 12 werken we alleen met jouw als moeder, dan kunnen we werken aan bijv. klachten als misselijkheid of een bepaalde onrust die je voelt. Vanaf 12 weken mogen we ook werken aan eventuele emotionele blokkades van je kindje. De eerste periode werken we niet met het kindje omdat deze al zijn/haar energie nodig heeft om te kunnen groeien en in dat proces willen wij niet storen.

Wil je meer weten of een sessie boeken? Neem contact met mij via 06-34066604 of mail naar purefrommyheart@gmail.com

Instagram